SLAVNI AMERIKANAC ŠOKIRAN ZBOG ĐOKOVIĆA Njegove reči o Novaku odjekuju planetom

17:25 | 16-10-2024

Tenis 0

Redovno se oglašava kada je srpski teniser u pitanju.

Novak Đoković

Novak Đoković ove sezone nije osvojio nijednu ATP titulu. Najbolji igrač svih vremena je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu i to mu je jedina titula u 2024. godini.

Stoga ne čudi to što je nakon poraza od Janika Sinera u finalu Mastersa u Šangaju Đoković istakao da mu je ovo najgora sezona u karijeri.

Ipak, sa time se ne slaže Endi Rodik. Nekada prvi reket sveta i šampion US opena je šokiran zbog ovih Novakovih reči.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Pogodile su me njegove reči na konferenciji posle finala, kada je pričao o lošim rezultatima. Ocena je iz njegovog ugla bila potpuno razumna, u svetu gde svi mi, a pogotovo ovi najbolji, treniraju sebe da nekad budu potpuno iracionalni - počeo je Rodik u svom podkastu.

Nastavio je sa analizom izjave srpksog tenisera.

- Rekao je da ovo njegova najlošija sezona i da je morala jednom da se desi. Ali i da je srećan zbog osvojene zlatne olimpijske medalje. Nego, hajde da razmislimo o tome na sekund.

Nastavio je u istom ritmu.

- Novak je u njegovoj najgoroj sezoni u karijeri igrao polufinale Australijan opena, finale Vimbldona, osvojio olimpijsko zlato, igrao finale mastersa u Šangaju. To bi za neke od nas bila najbolja godina u karijeri! On više nema 30 godina i ima dva monstruma ispred sebe. Bila je ovo ludački dobra nedelja za njega - poručio je Endi Rodik.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading