Uživo ĐOKOVIĆ - SINER Novak napravio čudo

19:22 | 17-10-2024

Tenis 0

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igra protiv prvog reketa sveta Janika Sinera na "Slemu šest kraljeva"

Novak Đoković

Pobednik ovog meča u finalu će igrati sa boljim iz duela Karlos Alkaraz - Rafael Nadal.

ĐOKOVIĆ - SINER 2:6, 2:1

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Drugi set:

2:1 - Prekida Siner Đokovićevu mini seriju i lako dolazi do prvog gema u drugom setu.

2:0 - Potvrđuje Novak brejk i vodi sa 2:0!

1:0 - Breeeeeejk! Đoković dolazi do brejka! Siner je odservirao duplu servis grešku i bilo je 30:30, zatim Novak odigrava sjajan poen i stiže do brejk lopte, a onda Italijan smešta volej u mrežu. Verovali ili ne, ovo je bila prva brejk lopta za Novaka protiv Janika ove godine. Prethodna dva meča ove sezone prvi reket sveta je dobio, a da se nijednom nije suočio sa brejk loptom.

Prvi set:

 

 

2:6 - Za manje od pola sata, tačnije za 26 minuta Janik Siner dobija prvi set protiv Novaka Đokovića i nastavlja tamo gde je stao u Šangaju.

2:5 - Pretio je Novak, došao do 0:30, ali onda napravio dve greške, Siner pogađa forhend paralelu i sprečava Đokovića da stigne do brejk lopte. Srbin u narednom gemu servira za ostanak u setu.

2:4 - Savršen gem za srpskog tenisera. Bio je četvrti uzastopni gem koji server dobija sa nulom.

1:4 - Siner nastavlja da gazi. Đoković još uvek bez rešenja za servis Italijana.

1:3 - Uzvraća Novak istom merom i upisuje se na semafor. Dva servis vinera, po jedan odličan bekhend i forhend i gem je tu.

 

 

0:3 - Potvrđuje brejk Janik, dobija gem bez izgubljenog poena i vodi sa 3:0.

0:2 - Brejk! Jako loš početak meča za Novaka. Silovitim forhendima Siner je došao do tri vezane brejk lopte, Đoković je spasao dve, ali je kod treće pogrešio i Italijan vodi sa 2:0.

0:1 - Prvi gem dobija Italijan. Došao je Đoković do 30:30, ali ne i do prilike za brejk.

18.32 - Teniseri upravo izlaze na teren.

 

 

17.46 - Zanimljivo da ovaj meč ne prenosi nijedna televizija u Srbiji. To je svakako razlog više da budete uz naš sajt i pratite dešavanja iz gema u gem.

17.31 - Siner se nalazi u životnoj formi, ove sezone je osvojio dva grend slema i godinu će završiti kao svetski broj jedan.

17.10 - Đoković i Siner su se nedavno sastali u finalu mastersa u Šangaju, kada je Italijan slavio sa 2:0 i tako izjednačio na 4:4 u međusobnom skoru. Poslednja tri duela, dobio je Janik, pa bi za Novaka bilo od velike važnosti na mentalnom planu da konačno uzme skalp najboljem na svetu, iako je reč o egzibicionom meču.

Novak Đoković EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI
 

 

17.06 - "Slem šest kraljeva" je egzibicioni spektakl koji je okupio najbolje tenisere sveta, Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Janika Sinera, Karlosa Alkaraza, Danila Medvedeva i Holgera Runea. Iako turnir nema takmičarski značaj i ne donosi bodove za ATP listu, Saudijci su želeli da privuku najbolje tenisere, a pobednik će dobiti šest miliona dolara.

Samim dolaskom u Rijad teniseri su dobili 1,5 miliona dolara!

17.05 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen polufinalu "Slema šest kraljeva" u kojem se sastaju Novak Đoković i Janik Siner. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Rijada.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading