ĐOKOVIĆEVA BRUTALNA PORUKA: Žao mi je onih koji žele da se povučem, još ćete me gledati!

15:47 | 18-10-2024

Tenis 0

Srpski teniser imao jasnu poruku.

Novak Đoković

Nije bilo teško argentinskim kolegama iz "La Naciona" da proputuju maltene pola sveta i da urade intervju sa Novakom Đokovićem.

A u njemu je bilo zaista svega i svačega. Na primer, šta ga još uvek motiviše nakon što je praktično sve osvojio u teniskom svetu?

- To je legitimno pitanje. U dubini duše osećam da mogu da osvojim još grend slem titula. Ono što me i dalje motiviše da se takmičim, naročito na slemovima, jeste osećaj da sam kandidat za osvajanje tih trofeja. Takođe, volim da nastupam u Dejvis kupu za Srbiju.

Istakao je Đoković i da još uvek nema ideju o povlačenju sa teniskog terena.

- Takođe, tenis je i dalje najveća platforma koju imam da radim neke druge stvari koje me interesuju, da delim poruke koje mislim da treba, bilo da je u pitanju tenis, društvo kao celina, neki poslovni poduhvat koji imam ili nešto što gradi moje nasleđe, moj brend. I dalje osećam da uživam u celom tom procesu, a on mi donosi brojne benefite - zašto da ne nastavim?

Novak Đoković AP Photo/Andy Wong
 

Jasno je Nole poručio svima - još ćemo ga gledati kako "šamara" lopticu.

- Kažu "osvojio si zlato, osvojio si sve, reci zbogom". Sa druge strane, neki misle da treba da nastavim dokle god mislim da mogu da budem favorit za grend slem titule. Ja sam bliže ovim drugima. Možda se predomislim, ne znam, ali zasad osećam da želim da nastavim. Još koliko? Putovanja i pronalaženje motiva padaju mi sve teže. Nije lako, pogotovo s decom, ne želim da budem odsutan od kuće dugo, ali i dalje imam nešto što me pokreće. Žao mi je onih koji žele da se povučem, jer će morati da me gledaju još neko vreme - istakao je najveći teniser u istoriji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading