OSVANUO SNIMAK ĐOKOVIĆA I RAFE KOJI MNOGI NISU VIDELI Novak potpuno slomljen, a ovaj potez Nadala je izazvao burne reakcije (VIDEO)

11:25 | 20-10-2024

Tenis 0

Novak Đoković i Rafael Nadal okončali su svoje rivalstvo sjajnim mečom na egzibiciji u Saudijskoj Arabiji

Tenis

U okviru „Slema šest kraljeva“ Đoković je savladao Nadala u meču za treće mesto rezultatom 6:2, 7:6 i tako pobedom u 60. okršaju stavio tačku na najveće rivalstvo u istoriji tenisa. 

Nadal će posle mečeva za Španiju Dejvis kupu završiti karijeru, pa je ovo bio ujedno i poslednji duel dva velika rivala. 

SADA JE SVE OTKRIVENO Evo šta je Novak rekao Nadalu prilikom istorijskog pozdrava i zagrljaja na mreži (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

To je bio povod da jedan korisnik na društvenoj mreži „X“ okači snimak iz finala 2010. godine na US Openu kada su prvi put u njemu igrali Nadal i Đoković.

Nadal je tada dobio njihovo prvo US Open finale rezultatom 6:4, 5:7, 6:4, 6:2. 

Ipak, jedan detalj posle meča bio je posebno zanimljiv. Dok je Novak čekajući ceremoniju zurio u prazno potpuno slomljen nakon tog poraza, Nadal je prišao sa druge strane mreže i zagrlio ga kako bi ga utešio. 

Taj potez su zabeležile samo kamere „Skaj sporta“ a prošao je prilično nezapaženo u javnosti.

- Želim da istaknem nešto što možda nisu svi primetili, ali tokom njihovog prvog finala US Opena, Nadal je otišao da teši Đokovića pre ceremonije. Samo je kamera iz Skaj Sporta uhvatila taj trenutak, nikada nisam video ni jednu fotografiju toga - napisao je korisnik uz video na društvenoj mreži. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading