ŠOK ZA ĐOKOVIĆA Novak ovakav preokret nije mogao ni da sanja

08:29 | 24-10-2024

Tenis 0

Sve se jako brzo okrenulo kod Novaka Đokovića...

Novak Đoković

Srbin je definitivno potvrdio da neće igrati na mastersu u Parizu. Ali, mogao bi i pored toga da se nađe među osam najboljih igrača u ATP trci kako bi se takmičio u Torinu, mada tako nije delovalo pre samo nekoliko dana. Ali, usledio je preokret...

Rud i Pol su kandidati za mesto među osmoricom najboljih. Međutim, žestoko su podbacili ove nedelje i "odigrali" za Novaka, pa su mu povećali šansu da se nađe na smotri najboljih tenisera.

Videćemo da li Nole uopšte planira da igra u Torinu čak i ako se plasira na završni masters. Kako trenutno stvari stoje ne zanima ga, ne igra, hoće na odmor, ali je ipak blizu Torina.

Rud je poražen u prvom kolu turnira u Bazelu, izgubio je od Roberta Bautiste Aguta (2:1). Tomi Pol je eliminisan u prvoj rundi turnira u Beču od Brendona Nakašime (2:0) i možda samo čudo može da ga vrati u trku za završni masters.

Što se tiče plasman u ATP tri, Đoković je na šestom mestu sa 3,910 bodova. Rud je i dalje na mestu koje vodi u Torinu, drži sedmu poziciju u ATP trci sa 3,845 bodova, odmah je iza našeg tenisera.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading