ŠTA NIJE U REDU SA TIM? Ovo je uslov pod kojim će Novak otići u penziju

17:05 | 26-10-2024

Tenis 0

Džimi Konors, legendarni američki teniser, zajedno je u sa sinom Bretom u podkastu "Prednost, Konors" još jednom pričao o Novaku Đokoviću

Novak Đoković

Tema je bilo pitanje o njegovom penzionisanju, tačnije pre vremenu kada će se to desiti, a povod je naravno bio sve bliži kraj karijere Rafaela Nadala.

Španac će na završnom turniru Dejvis kupa u Malagi odigrati svoj poslednji meč, a Konors smatra da je još puno vremena za Đokovića u teniskom vrhu.

DOBRO PROTRLJAJTE OČI I Slovenija ima svog Novaka (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Barem dok se ne pojavi i treći teniser koji bi mogao da parira Karlosu Alkarazu i Janiku Sineru i tako zauzme njegovo mesto.

- Pričamo o Sineru i Alkarazu, ali jedini način na koji će on odlučiti da se penzioniše jeste ako neko od drugih momaka krene da se probija - rekao je Konors i dodao:

- U suprotnom, nastaviće da bude tu. Šta nije u redu sa tim?

Podsetimo, Đoković je najavio da neće braniti titulu na Mastersu u Parizu i time ugrožio svoj plasman na Završni Masters u Torinu.

Predstoji mu egzibicija sa Huanom Martinom del Potrom u decembru u Buenos Ajresu, a vrlo lako bi naredni zvanični turnir mogao da mu bude Australijan open. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading