SRPSKA KRALJICA NA KINESKOM TRONU Fantastična Olga Danilović osvojila Guangdžou!

10:24 | 27-10-2024

Tenis 0

Sjajan uspeh srpske teniserke.

Olga Danilović

Ma bravo, devojko! Ima Srbija kraljicu na kineskom tronu pošto je naša Olga Danilović osvojila turnir u Guangdžou iz serije 250 pobedom u finalu nad Amerikankom Kerolajn Dolehajd - 6:3, 6:1!

Fantastičnu predstavu je u finalu pružila naša teniserka. Za samo 63 minuta igre je prosto počistila nemoćnu Amerikanku.

Odmah na startu meča je Danilovićeva stigla do brejka. Pa iako se 101. teniserka sveta ekspresno vratila, to nije demoralisalo Oglu.

Naprotiv, naša teniserka je ponovo oduzela servis rivalki, a potom i sama rutinski odservirala za vođstvo od 1:0 u setovima.

Tek u drugoj deonici je viđena prava poezija Danilović. Crtala je Srpkinja po terenu. Nije znala Dolehajd šta ju je snašlo.

Iako je Amerikanka napravila odmah brejk, svezala je 86. teniserka sveta čak šest gemova! Tri puta je napravila Olga brejk i počistila protivnicu sa terena.

Osvojila je tako Danilović prvi trofej posle šest godina i one titule u Moskvi! Zaradila je i 250 WTA bodova, pa će od ponedeljka biti 52. teniserka sveta!

Fantastičan rezultat naše teniserke zaista.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading