DOKLE VIŠE OVAKO? Sramotan tekst Amerikanac, Novaka ponizili, a Federera proglasi "Kraljem"

22:19 | 05-07-2023

Tenis 0

Sramotan tekst stiže od Amerikanaca...

Novak Đoković na Vimbldonu

Uticajni američki portal Atletik objavio je tekst sa naslovom: "Rodžer Federer će zauvek biti kralj Centralnog terena, ali šta donosi budućnost?".

Kao da nisu svesni svega što se dešava u svetu tenisa.

- Biti na Centralnom terenu u utorak popodne poslužilo je da se podsetimo da smo svi opsednuti stvarima poput osvojenih grend slemova, ali da postoje i druge stvari koje mere ko je najveći. Jedna je ta kako sportisti teraju ljude da se osećaju kada ih vide, a s tim u vezi - Rodžer Federer je nedodorljiv - gotovo u celom sportu. Po njegovom prvom povratku na Ol Ingland klub od odlaska u penziju prošle godine, Federer je dočekan kao kralj. Federer je bio u kraljevskoj loži i u svom monarhskom bež odelu mahao je navijačima koji su mu glasno odavali počast - piše autor teksta sa "Atletika" i podseća da ga je čak i Marej, čiji je meč Federer gledao, nazvao "teniskim plemstvom".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Žene iz senke: Evo čega su sve morale da se odreknu Đokovićeva i Jokićeva supruga

 Sigurno je da nikada neće postojati šampion koji će toliko biti popularan na Vimbldonu. Nije to samo rekordnih osam titula u singlu, to je zbog načina na koji govori i kako Vimbldon sebe vidi - najboljeg, gracioznog, kao umetnost. Gledajući čisto titule, Federer više nije najbolji. U grend slem trci sada zaostaje i sa Nadalom i za Đokovićem, a njegov rekord na Vimbldonu će verovatno sledeće nedelje izjednačiti Novak.

Na kraju, pre nego što će autor teksta pisati o tome šta Federera očekuje u budućnosti (da li će biti trener, komentator ili nešto treće), još jednom se dotakao uticaja koji Švajcarac ima na publiku na Centralnom terenu.

Velika sramota...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

Komentari(0)

Loading