ENGLEZI VEĆ ZNAJU KO SU FINALISTI VIMBLDONA Novinari ispitivali Alkaraza o meču sa Novakom, Španac im ovo poručio

07:55 | 09-07-2023

Tenis 0

Karlos Alkaraz je tek prošao u četvrto kolo Vimbldona, a već su mu zakazali finale protiv Novaka Đokovića

Alkaraz

Karlos Alkaraz nije blistao u prva dva kola Vimblddona, pa je tako nakon pobede nad Milerom u drugom kolu u trećem meču imao problema sa Čileancem Žarijem. Posle velike borbe, četiri seta i preokreta u odlučujućem setu uspeo je da prođe dalje, a engleski novinari su ga odmah poslali u finale! Na konferenciji za medije nakon susreta koji je dobio novinari su ga pitali da li mu je jasno da ceo teniski sve želi da ga vidi u finalu sa Novakom?  

-Mislim da ne žele to finale samo teniski navijači, to hoće svi koji prate sport. Uključujući i mene, iskreno. Moram da razmišljam tri runde unapred i sada sam koncentrisan na sledećeg protivnika, Beretinija ili Zvereva. Obojica su sjajna na travi i biće mi teško da ih dobijem. Ali naravno da mi je san da ovde igram finale, još bolje ako to bude protiv Novaka - rekao je Alkaraz, koji tada nije znao da će mu rival biti Mateo Beretini.  

NOLE NE MORA DA BRINE ZA NASLEDNIKA Goran se uvek šali da nam je to u krvi, Stefan me navukao drop šotom, pa me lobovao

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Italijanski teniser koji je u karijeri već igrao finale Vimbldona, koje je izgubio upravo od Novaka, savladao je Aleksa Zvereva. Sada, kada nema Endija Mareja više na turniru, Englezi ne kriju da navijaju za Alkaraza i on to zna!

-Probaću da ja budem taj koji će ući u finale. Probaću. Endi je juče izgubio i svi žele da on ima dobre rezultate. Ja sam takođe verovatno neko od koga očekuju da dobro igram, da imam dobar turnir i možda ga osvojim. Probaću da budem u prednosti. Zbog ljubavi koju osećam od ljudi - rekao je na kraju konferencije za medije Karlos Alkaraz. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading