NIJE NI NOVAK OSTAO RAVNODUŠAN Đoković se odmah oglasio i odgovorio britanskom komičaru zbog urnebesne imitacije

13:02 | 02-10-2023

Tenis 0

Svidelo se Novaku to što je čuo

Novak Đoković na Vimbldonu

Najbolji svetski teniser Novak Đoković čestitao je britanskom komičaru Džošu Beriju na izvanrednoj imitaciji, kako njega tako i ostalih tenisera - Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Endija i Džejmija Marija. 

U kratkom videu koji je podelila Asocijacija za loun tenis (LTA), upravno telo britanskog tenisa,Beri je mnoge nasmejao svojim imitacijama, a Novak mu je u međuvremenu odgovorio.  

"Novak mi je rekao da više tako ne možemo": Jelena Đoković otkrila preloman trenutak u vezi od kog je zavisilo da li raskinuti ili ostati uz njega

- Pa, moji prijatelji mislim da nikada neću usporiti. Ali stvarno, neću se nikada penzionisati, nastaviću da igram tenis. Veganska dijeta znači da imam unutrašnje organe kao 14-godišnjak, tako da ću nastaviti. 

- Moje telo i moj duh su u perfektnoj poziciji. Čak i kada Zemlja bude užasna zbog klimatskih promena ja ću se pobrinuti da odemo na druge planete i pobeđivaću u tenisu i tamo i u univerzumu, Biću najbolji igrač cele galaksije - rekao je Beri, na šta se Novak javio komentarom na svom Instagramu: 

Novak Đoković Printscreen/Instagram
 

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading