KONAČNO JE NEKO POGODIO U CENTAR Nadal nije smeo onako da govori o Novaku

13:53 | 04-10-2023

Tenis 0

Još uvek se priča o rečima Rafe Nadala koje je uputio Novaku Đokoviću

KONAČNO JE NEKO POGODIO U CENTAR Nadal nije smeo onako da govori o Novaku
Profimedia

- Radio sam sve da stvari idu što bezbolnije po mene. Novak bi trebalo da bude frustriran jer on sve preživljava intenzivnije i zato je najbolji", rekao je Nadal.

Teniski analitičar Hil Gros je u jednom podkastu upitan za ovu izjavu Nadala, on smatra da to nije bilo u redu od strane španskog tenisera.

- Taj poslednji deo izjave je trebalo da bude izostavljen jer on ne bi trebalo da govori u Novakovo ime. To je nešto što je Na Novaku da sam kaže i možda je i istina, možda nije, ali nije na Rafi da kaže, 'ovako bi Novak se Novak osećao da se to dogodilo'. Zar ne? - upitao je Gros.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On ipak dodaje da je svestan da španski teniser nije imao loše namere.

- Mislim da su emocije i neka ogorčenost kod ljudi kada pričaju o ovim izjavama potpuno nepotrebni, imajući u vidi činjenicu da ako je to što je Rafa rekao za Novaka istina, to nije strašna stvar. Iskreno, to ne bi trebalo shvatiti kao uvredu ili bilo šta šokantno - zaključio je Gros.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading