KAKVA ŠTETA Šok poraz Lasla Đerea

11:53 | 05-10-2023

Tenis 0

Velika šteta...

Laslo Đere
EPA-EFE/Kai Foesterling

Srpski teniser Laslo Đere završio je učešće na ATP turniru masters serije 1000 u Šangaju, pošto je danas izgubio od Australijanaca Rinki Hidžikata sa 2:0 (7:6 (7:4), 7:5).

Meč je trajao dva sata i 17 minuta.

U prvom setu, Đere je propuštao prilike. Imao je čak pet brejk lopti, ali nijednu nije iskoristio. U tajbrejku bolje je servirao Hidžikatam, koji je dva puta oduzeo servis Đereu za osvajanje prvog seta.
Mučila su leđa srpskog tenisera , sredinom drugo seta je zatražio i pomoć fizioterapueta. U drugom setu Hidžikata je napravio brejk u trećem gemu. Uspeo je da odbrani vođstvo, iako je Đere imao dve vezane brejk lopte pri rezultatu 4:3.

Đere je uspeo da vrati brejk u desetom gemu za 5:5, posle tri spašene meč lopte. Potom je srpski teniser vrlo lako izgubio svoj servis gem, pa je Australijanac u 12. gemu sigurnim servisima osigurao svoju pobedu.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading