DA LI JE KONAČNO DOŠLO DO SUSRETA SA NOVAKOM? Ana Ivanović na mestu gde je nedavno boravio i Đoković, svi se pitaju da li su se videli (FOTO)

14:30 | 05-10-2023

Tenis 0

Srpska lepotica uživala je u čarima ovog fantastičnog grada, sunce joj je bilo saveznik, a vreme je posvetila šetnji, uživanju u hrani i piću i poseti čuvenog golf turnira "Rajder Kup".

Novak i Ana
EPA

 

Bivša teniserka Ana Ivanović sa svojim superugom Bastijanom Švajnštajgerom boravi u Rimu, odakle je objavila nekoliko fotografija.

NOŽ U LEĐA NOVAKU Ana Ivanović u jednom intervjuu odgovorom razočarala čitavu Srbiju, a evo o čemu je reč

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Srpska lepotica uživala je u čarima ovog fantastičnog grada, sunce joj je bilo saveznik, a vreme je posvetila šetnji, uživanju u hrani i piću i poseti čuvenog golf turnira "Rajder Kup". Ljudima u našoj zemlji taj turnir je postao poznatiji, kada je u njegovom revijalnom delu pre nekoliko dana učestvovao Novak Đoković.

 

 

Na jednoj od fotografija Ana je stala tako da se teren za golf vidi u pozadini. Možemo samo da nagađamo je li se tamo srela sa Novakom, ali sudeći po njihovom odnosu poslednjih godina, i da su se sreli, verovatno se ne bi pozdravili. Nikada nijedno od njih nije otkrilo šta se tačno u tom odnosu desilo, ali ono što je činjenica jeste da Ivanovićeva, inače jako aktivna na društvenim mrežama, nikada nije Novaku čestitala na tituli, trofeju, rekordu i slično.

U jednostavnoj crno-beloj kombinaciji, odisala je elegancijom i verovatno mamila poglede slučajnih prolaznika. Njen superug, bivši kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke, ponosno je pravio društvo svojoj lepšoj polovini.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading