ALKARAZ UPUTIO OTROVNE STRELICE PREMA NOVAKU Karlitos jednom rečenicom razbesneo Đokovićeve navijače

21:24 | 06-10-2023

Tenis 0

Lupio, pa ostao živ

Alkaraz i Đoković
AP Photo/Aaron Doster

Španski teniser Karlos Alkaraz gotovo da je opsednut Novakom Đokovićem. Gotovo da ne prođe dan da ne spomene najvećeg svih vremena, a sada će na mastersu u Šangaju pokušati da dodatno smanji zaostatak za svetskim brojem jedan.

Novinara Tenis TV interesovalo je šta Alkaraz misli ko je najbolji igrač na svetu kada je u pitanju beton, odnosno tvrda podloga.

Iako mnogi tvrde da je Novak Đoković, sudeći prema rezultatima, neprikosnoven po tom pitanju, teniser iz Mursije ipak ima drugog favorita.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Medvedev, mislim da je on najbolji - rekao je Alkaraz.

On tvrdi da je Rusa najteže pobediti na ovoj vrsti terena.

- Medvedev, pa Đoković, Siner... Aleksander Zverev je takođe sjajan, ali mislim da je glavni igrač na ovoj podlozi Medvedev - jasan je Španac.

Novak i Karlos su se samo jednom sastali na betonu, bilo je to u finalu Sinsinatija ove godine, kada je Đoković slavio posle velike borbe.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading