ŠOK TVRDNJE Čak su i Novaku Đokoviću nudili da namesti meč, "cinkaroš" sve otkrio

10:05 | 09-10-2023

Tenis 0

Argentinski teniser Marko Trunđeliti imao je ponudu da namesti meč

Novak Đoković
EPA-EFE/Kai Foesterling

On je to odbio, i rešio je da sarađuje i otkrije detalje.

Nije mu bilo lako što su ga mnogi okarakterisali kao "cinkaroša", zato što je sarađivao sa teniskim strukturama nakon ponude da namesti meč.

- Mnogo me je zabolelo. Pokazalo se tačnim ono što sam pričao. Đoković je rekao da mu je ponuđeno da namesti meč. Sergej Stahovski, koji me je nazvao doušnikom, kasnije je izašao i rekao da je i njemu nuđeno. Slomilo me je sve jer nisam očekivao. ATP, TIU, Asocijacija i ITF, jedan ‘ubod’ za drugim. Sve ove organizacije su bile ispod nivoa - istakao je on.

Najbolji plasman Marka Trunđelitija bio je 112. mesto u martu 2019. godine, a u karijeri nijednom nije osvojio ATP titulu.

Na grend slem turnirima najdalje je stizao do druge runde - tri puta na Rolan Garosu, a po jednom na Australijan openu i US openu. Zbog njegovih svedočenja o ponudama za nameštanje teniskih mečeva na velikim turnirima suspendovana su trojica argentinskih igrača.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading