KAD TI SE POJAVI IZNENADNI GOST-NOVAK ĐOKOVIĆ Dečak će ovo pamtiti čitavog života

11:09 | 12-10-2023

Tenis 0

Najbolji teniser sveta ispunio je san još jednom mališanu

Novak Đoković na Vimbldonu
AP Photo/Alastair Grant

Jedan mali dečak, Miloš Bogdanović, dobio je priliku da u svom domu ugosti najboljeg tenisera sveta. Poznatoo je da Novak Đoković onda kada ne igra turnire, ima vremena i za fanove, a sada je još jedan Novakov navijač ostvario svoj san.

Naime, mali Miloš se nedavno pohvalio na društvenim mrežama kako je upoznao svog omiljenog tenisera, Novaka Đokovića, i to ni manje ni više nego u svojoj kući, uz hranu i piće.

DOKAZ NAJVEĆE DOMINACIJE Novak je ovo uradio prvi put u karijeri, ostavio je sve bez teksta

- Hvala ti što si baš iz mog doma krenuo u osvajanje trofeja. Oni koji nisu imali priliku da sa tobom razgovaraju ne znaju koliko si dobar čovek. Zaslužio si sve najbolje. Dolaskom u moj skromni dom pokazao si da me poštuješ kao svoju braću, ja to nikada neću zloupotrebiti ili ne daj Bože pogaziti....Jer ti si meni malom dao vetar u leđa i poštovanje,a ja nisam to zasližio. Čudni su putevi Gospodnji. Idemo u nove pobede. Nole, brate moj volim te- napisao je dečak na Instagram postu.

 

 

Toga se prisetila i jedna popularna stranica koja prati dešavanja u svetu tenisa.

 

 

Ovo naravno nije ni prvi, a sigurno ni poslednji put da Novak obraduje najmlađe fanove, budući da je skoro u Hrvatskoj na odmoru obradovao decu sa kojom je improvizovao teniski teren, odigrao partiju tenisa, i tako im urezao taj dan, sigurno do kraja života.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading