VANREDNO OBRAĆANJE NOVAKA Đoković otkrio najveću želju za kraj sezone, pomenuo i Alkaraza

15:51 | 12-10-2023

Tenis 0

Novak nastupa na tri turnira do kraja godine

Novak u transu zbog Zvezde
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je završio sa teniskim trenizima u Beogradu i nastavlja sa pripremama za turnire u Parizu, Torinu i Dejvis kupu u Malagi.

- U toku su pripreme za završni deo sezone, preostalo mi je tri turnira na kojima ću učestvovati. Radujem se izazovima, i dalje sam u trci da završim kao broj jedan, sa Alkarazom u toj borbi, ima još nekoliko nedelja, taman toliko da dovedem svoju igru do željenog nivoa. Verovatno će ta pauza od pet nedelja malo uticati na početak, nadam se da ću uspeti da to prebrodim što pre i da uđem u taj željeni nivo i kvalitet takmičarskog tenisa vrlo brzo. Očekivanja su velika, imao sam mnogo uspeha u Bersiju i ništa manje neočekujem i ove godine. Najveća želja mi je da osvojimo Dejvis kup, nadam se da ćemo biti zdravi i u formi i nadam se da mogu da završim godinu kao broj jedan i da osvojim barem još jednu titulu - rekao je Đoković.

Podsećamo, masters u Parizu počinje 30. oktobra, a Novak je prošle godine igrao finale u kom je poražen od Holgera Runea.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading