NOVAKOV ZAGOVORNIK U PROBLEMU Amerikanac otkrio kroz kakav pakao je prošao

08:47 | 23-10-2023

Tenis 0

Jubenks je otkrio da je imao problem u Frankfurtu

Kristofer Jubenks
EPA/SARAH YENESEL

Američki teniser, Kristofer Jubenks našao se u veoma neprijatnoj situaciji pred turnir u Bazelu.

ĐOKOVIĆ JE ZVER Španska teniserka se oglasila, imala je jaku poruku za najboljeg tenisera ikada

On je veliki zagovornik lika i dela Novaka Đokovića. On je 2022. bio jasni zagovornik da Novak igra u Australiji. dok je krajem jula ove godine rekao da je srpski teniser najbolji igrač planete.

Amerikanac se zaputio iz Stokholma prema Bazelu preko Minhena gde treba da nastupi na turniru, ali, tu su se javili veliki problemi.

- Juče smo putovali od Stokholma do Minhena, gde smo čekali let za Bazel. Sleteli smo u Minhen i saznali da je naš let za Bazel otkazan, kao i skoro svi drugi letovi zbog pretnji bombom na aerodromu. Agent avio-kompanije nam je dao dve opcije. Da provedemo noć u Minhenu i letimo za Bazel ujutru, ili da letimo preko Frankfurta a onda odmah vozom za Bazel, putovanje noću. Želeo sam da imam ceo dan za pripremu pa sam izabrao drugu opciju. Tada su stvari krenule po zlu, požalio se Jubenks na društvenoj mreži "Iks".

Jubenksu su ukrali stvari koje je poneo za naredne dve nedelje.

- Let za Frakfurt je bio lagan, ali kada smo stigli do železničke stanice, videli smo i da naš voz kasni. Kada smo ušli u voz, stavio sam torbe u predviđeni prostor za prtljag. Dva kofera i jedna torba za tenis. Otišao sam do svog sedišta, raskomotio se i pripremio za tri sata vožnje vozom. Kada je došlo vreme da siđem na našoj stanici, primetio sam da mi jedan od mojih kofer nedostaje, priča Jubenks i dodaje:

- Uveren sam da je ukraden iz voza na nekoj od prethodnih stanica. Ostao sam bez veoma važnog prtljaga za naredne dve nedelje u Evropi i ne mogu mnogo toga da uradim. Još jedan primer ne tako glamurozne strane profesionalnog tenisa.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading