KECMANOVIĆ STAO U PRVOM KOLU BAZELA Rune bolji od srpskog tenisera

22:04 | 24-10-2023

Tenis 0

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je danas u prvom kolu turnira u Bazelu od danskog tenisera Holgera Runea sa 2:1 (1:6, 7:5, 6:3)

Miomir Kecmanović

Meč je trajao dva sata. U prvom setu srpski teniser je došao do brejka već u drugom gemu. Opet je Kecmanović oduzeo servis protivniku u šestom gemu, nakon čega je bez problema servirao za osvajanje seta.

Tokom drugog seta Rune je popravio igru. Kecmanović je uspeo da u sedmom gemu dođe do brejka ali nije dugo slavio, pošto mu je Rune ekspresno oduzeo servis u narednom gemu. Nastavio je Danac da igra agresivno i u 12. gemu ponovo dolazi do ovog puta tri brejk lopte i poslednju koristi za 1:1 u setovima. U trećem setu srpski teniser nije igrao sa energijom kao u prva dva seta.

Rune je lako došao do brejka u četvrtom gemu, nakon čega je sigurno servirao do kraja seta za pobedu u prvom kolu.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading