NOVAK JE NAJBOLJI SPORTISTA NA SVETU Legendarni stručnjak poručuje: Đoković će dominirati i posle četrdesete

17:42 | 27-10-2023

Tenis 0

Ne nazire se kraj dominacije

Novak Đoković
EPA-EFE/Kai Foesterling

Čuveni teniski stručnjak Patrik Muratoglu impresioniran je izdanjima Novaka Đokovića. Iako je ove godine proslavio 36. rođendan, Novak je osvojio tri grend slem titule i dokazao da je bez premca, naročito na najvećim turnirima.

- Nikada nisam video 36-godišnjeg igrača u takvoj formi. Činjenica da je toliko fokusiran i ozbiljan čini ga najboljim sportistom sveta. Moje mišljenje je da on jeste najbolji sportista na svetu. Mislim da može igrati na približnom nivou i posle četrdesete godine. Ne kažem da hoće, ali mislim da može. Naravno, zavisi od njegove motivacije i eventualnih povreda, jer, naravno, svako može da se povredi - napisao je Muratoglu na društvenim mrežama.

Međutim, Francuz ne misli da će do toga doći.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ali njegovo telo je ekstremno mlado s obzirom na godine. Očigledno je po njegovom kretanju. Njegova sposobnost brzog oporavka je posledica višegodišnje discipline. Posvećen je maksimalno, angažuje dobre stručnjake sa kojima radi svakoga dana, neprekidno otkriva i koristi nove, napredne tehnike da napreduje. Vođen je ambicijom da obara rekorde, u tom cilju tretira svoje telo maksimalno kako bi mogao da traje što duže na vrhunskom nivou - zaključio je Muratoglu.

Podsećamo, Novak će od ponedeljka igrati na mastersu u Parizu.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading