NOVAK ĆE IMATI PROBLEMA SA NJIM Ivanišević otkrio koji teniser bi mogao da namuči Đokovića u budućnosti

19:20 | 27-10-2023

Tenis 0

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, smatra da bi Janik Siner mogao u budućnosti da napravi velike probleme srpskom teniseru

NOVAK ĆE IMATI PROBLEMA SA NJIM Ivanišević otkrio koji teniser bi mogao da namuči Đokovića u budućnosti
Foto: AP

Hrvatski stručnjak je u intervjuu za "Sportske novosti" istakao da Karlos Alkaras ostaje Novakov glavni rival, ali da bi to mogao biti i Italijan u budućnosti. 

Đoković protiv Sinera ima sve tri pobede u dosadađnjim duelima. 

-Ostaće tako (da je Alkaras Đokovićev glavni rival). Postoje i drugi dobri teniseri, posebno Danil Medvedev i Novakov veliki protovnik bi mogao da bude Janik Siner, koji takođe zna da upadne u krizu, ali se čini da nikako ne odgovara Alkarasu. Novak bi takođe mogao da ima problem sa njim - rekao je šampion Vimbldona iz 2001. godine.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

URAGAN UNIŠTIO POZNATI TENISKI STADION Nevreme napravilo pravu pustoš, oglasili se Novak i Nadal (VIDEO)

Đoković i Siner su igrali po jedanput u poslednje tri sezone, a prvi put 2021. godine u Monte Karlu kada je bilo 6:4, 6:2 za najboljeg tenisera sveta. 

U četvrtfinalu Vimbldona prošle godine Novak ga je dobio nakon velikog preokreta rezultatom 5:7. 2:6, 6:3, 6:2, 6:2, a u Londonu su igrali ove godine u polufinalu (6:3, 6:4, 7:6). 

Đoković se vraća turnirima naredene nedelje na turniru u Parizu koji traje do 5. oktobra.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading