NOLE SE U PARIZU SPREMA I ZA DEJVIS KUP Đoković i Kecmanović saznali rivale na startu takmičenja u dublovima na mastersu u Bersiju

12:03 | 28-10-2023

Tenis 0

Dobili su Novak Đoković i Miomir Kecmanović u petak veče protivnike u sibnglu na mastersu u Parizu, a ove subote ujutru njih dvojica su saznali i svoje rivale u dublu u dvorani Bersi. Nole i Miša će u 1. kolu odmeriti snage sa italijansko-švajcarskom kombinacijom Janik Siner, Stan Vavrinka

Novak Đoković
EPA-EFE/Kai Foesterling

Novak Đoković i Miomir Kecmanović će igrati zajedno u dublu na mastersu u Parizu, a ove subote pre podne dobili su i protivnike u 1. kolu. Biće to italijansko-švajcarska kombinacija Janik Siner, Stan Vavrinka.  

Nole i Miša su odlučili da igraju zajedno kako bi se uigrali i za finalni turnir Dejvis kupa u Malagi, na kojem naša selekcija u četvrtfinau igra protiv Velike Britanije. 

Što se tiče singla, Novak Đoković je slobodan na startu, dok će u drugom kolu igrati protiv bolje iz meča Kecmanović - Ečeveri. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Najbolji teniser sveta nije igrao od sredine septembra, odnosno od kada je osvojio titulu na US Openu.  

NOVAK UPUTIO IZVINJENJE FRANCUZIMA Đoković ostao zaglavljen na aerodromu, imao je problema sa letom (VIDEO)

Đoković je već trebalo da bude u Parizu, ali je u petak veče uputio izvinjenje svima što još uvek nije u glavnom gradu Francuske i objasnio je razlog svog kašnjenja. 

- Dobro veče svima. Želeo sam da napravim kratki video i da se izvinim što neću biti sa vama večeras. Pomalo me i sramota zbog toga što sam ostao u Beogradu, na aerodromu, zbog problema sa avio saobraćajem, zbog čega kasnim. Tako je, kako je. Žao mi je i nadam se da se vidimo sledeće nedelje. Hvala vam - rekao je Đoković u kratkoj video poruci.

Novak u Bersiju brani finale od prošle godine i ove godine će pokušati da se domogne pehara i tako poveća šanse da godinu završi na broju jedan ispred najvećeg konkurenta Karlosa Alkarasa. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading