NOVAK OTVORIO DUŠU Đoković otkrio kada će se penzionisati

20:22 | 28-10-2023

Tenis 0

Noleta ponovo pitali o krau karijere

Novak Đoković
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije pred početak mastersa u Parizu.

Ponovo se Novak suočio sa pitanjem kada će završiti karijeru.

- Postoje naravno razlike između tenisera u prošlosti. Neki od njih su mislili da je najbolje napustiti tenis kada si na vrhu. Drugi su mislili da kada shvatiš da ne možeš da osvojiš najveće turnire i da gubiš od mlađih momaka, da onda odeš. Ja više pripadam drugoj grupi. Dokle god sam glavni kandidat za osvajanje Grend slemova i najvećih turnira u ovo sportu, neću ga napustiti. Naravno, pod uslovom da se ne desi nešto drugo što će dovesti do gubitka motivacije. To trenutno nije slučaj - rekao je Đoković.

Iduće godine prioritet su Olimpijske igre, jedina titula koja Novaku nedostaje.

- Naravno, sledeće godine su Olimpijske igre. Zaista želim da ostvarim dobar rezultat na njima, da predstavljam svoju zemlju. Dejvis kup je takođe nešto što me inspiriše - zaključio je Novak.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading