WTA ME JE JAKO RAZOČARAO Sabalenka besni: Ovo nije nivo organizacije koji očekujem za finale!

18:30 | 30-10-2023

Tenis 0

"Iskreno, na ovom terenu se često ne osećam sigurno"

arina sabalenka
EPA-EFE/WU HAO

Beloruska teniserka Arina Sabalenka obrušila se na WTA organizaciju nakon pobede nad grčkom teniserkom Marijom Sakari posle dva seta 6:0, 6:1

-Srećna sam što sam uspela da ostanem fokusirana i igram dobro. Ali, moram da kažem da me je WTA jako razočarao, kao i dosadašnje iskustvo na WTA Finalu. Kao što sam rekla i na konferenciji za medije, kao igračica se osećam nepoštovano od strane WTA. Mislim da se većina nas tako oseća.

Kritikovala je teren na kojem igra i trenira istakavši da se oseća nesigurno i nebezbedno.

-Ovo nije nivo organizacije koju očekujemo za Finale. Iskreno, na ovom terenu se često ne osećam sigurno dok se krećem, odskok lopte uopšte nije ravnomeran, a sve do subote nismo dobili priliku za trening na ovom terenu. Kad je toliko toga u igri i kad su ulozi ovako veliki, to je za mene neprihvatljivo- rekla je sabalenka.

Za ovo ne krivi meksičke organizatore.

-Znam da oni nisu krivi za ovo i želim da znaju, jednako kao i meksički ljubitelji tenisa, da ih volim i cenim. Jako sam srećna što sam u Meksiku, samo sam ljuta zbog WTA i ove situacije.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading