SADA JE SVE JASNO Alkaraz otkrio zašto je trenirao sa Đokovićem

18:45 | 30-10-2023

Tenis 0

Sudar Novaka i Karlitosa moguć je u finalu Pariza

Alkaraz i Đoković
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Španski teniser Karlos Alkaraz govorio je konferenciji za medije o očekivanjima na mastersu u Parizu, ali i o treningu sa Novakom Đokovićem neposredno pred početak turnira.

- Mislim da je to bio najbolji način da se pripremim za ovaj turnir – znate, da treniram sa najboljim. Pričali smo o tome pre nego što smo došli u Pariz kako bi bilo super da jednom organizujemo trening – i upravo to se desilo juče. Novak je pobedio – ali se nadam da će ovo biti slučaj samo u ovakvim prilikama, na treningu - objasnio je Alkaraz.

Upitan da li je 100% spreman za ovaj turnir i koji igrač ima najviše šansi da ga osvoji, Karlos kaže:

- Ne mogu da kažem da sam 100% spreman jer bi to mogla da bude laž. U ovom period sezone, posle duge takmičarske godiine, mislim da svaki igrač oseća bolove i probleme u svom telu – i ja se trenutno tako osećam. Bol je I dalje tu, iako sam proteklih nekoliko nedelja sproveo dobar oporavak – i mislim da sam dovoljno spreman da ovde ostvarim dobar rezultat. Ne znam koi ma više šansi da osvoji ovaj turnir od mene – da li je to Novak ili neko drugi. Janik (Siner) je u sjajnoj formi, Medvedev takođe. Mislim da je veliki broj igrača trenutno na visokom nivou igre, da je žreb potpuno otvoren – i da veći broj igrača može da osvoji ovaj turnir - naveo je Španac.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading