PREVELIKA KONCENTRACIJA LEGENDI NA JEDNOM MESTU Pogledajte susret Đokovića i Mesija, Novak se odmah okrenuo ka Leovoj supruzi i uradio ovo (VIDEO)

22:20 | 30-10-2023

Tenis 0

Srpski as, koji ove nedelje igra na mastersu u francuskoj prestonici, iskoristio je priliku da prvi put uživo prisustvuje svečanosti koju organizuje Frans fudbal, a na kojoj se dodeljuje nagrada najboljem fudbaleru sveta.

Novak Đoković
Printscreen

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priredio je veliko iznenađenje i pojavio se na dodeli prestižne nagrade "Zlatne lopte" u Parizu.

Srpski as, koji ove nedelje igra na mastersu u francuskoj prestonici, iskoristio je priliku da prvi put uživo prisustvuje svečanosti koju organizuje Frans fudbal, a na kojoj se dodeljuje nagrada najboljem fudbaleru sveta. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Posebnu pažnju Đoković je izazvao kada se na ulazu u "Teatar Šatle" srdačno pozdavio sa jednim od najboljih fudbalera današnjice Lionelom Mesijem. Srbin i Argentinac su se prijateljski zagrlili, a naš as potom je prišao i pozdravio se sa Mesijevom surpugom Antonelom Rakuco.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading