SKANDALOZAN POTEZ RUSA U PARIZU Medvedev doživeo debakl na startu mastersa, pa uradio nešto nesvakidašnje po izlasku sa terena (VIDEO)

16:45 | 01-11-2023

Tenis 0

Pre nego što je došao red da Novak Đoković zaigra u pojedinačnoj konkurenciji na pariskom mastersu, Danil Medvedev je šokirao tamošnju publiku svojim ponašanjem

Danil Medvedev
EPA-EFE/Mohammed Badra

Medvedev je doživeo šokantan poraz u Parizu jer je izgubio od Grigora Dimitrova sa 2:1 u setovima posle pravog trilera. 

Imajući u vidu da je tokom meča sa Bugarinom ruski teniser više puta imao primedbe na to što su mu navijači dobacivali, često i zviždali kada bi se bunio oko neke sudijske odluke, bilo je samo pitanje kada će on da odreaguje u svom stilu. Jer, po njegovom mišljenju, atmosfera je bila skroz nesportska, okrenuta protiv njega. 

Ali, za razliku od dosadašnjih mahom šaljivih gestikulacija tokom meča, ili pokušaja "utišavanja", izgleda da je trećem teniseru sveta ovoga puta zaista "puko film". 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOVI ŠOK U PARIZU Sumrak favorita se nastavlja, ispao i Medvedev od Dimitrova

To je moglo da se vidi i kada je izgubio - prilikom izlaska sa terena, ruski as je glumio da razgleda nokte, a onda je "neprimetno" podigao srednji prst pokazavši ga gledaocima.

Objašnjenje je potom zaista bilo "u njegovom stilu". 

 

 

 

 

Upitan posle poraza zašto je tako ružno gestikulirao, izigravao je čuđenje, pa odgovorio ovako:

- Pokazao sam srednji prst?! Ma kakvi. Gledao sam nokat. Eh, sad, pokazao srednji prst... Pa kako bih mogao da tako nešto uradim divnoj francuskoj publici?! - pravio se naivan Medvedev.

Evo i iz još jednog ugla video-snimka tog njegovog poteza:

 

 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading