LAJOVIĆ STAO U DRUGOM KOLU Srpski teniser bez osmine finala mastersa u Parizu

17:34 | 01-11-2023

Tenis 0

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Parizu, pošto je večeras u drugom kolu poražen od Australijanca Aleksa de Minora 4:6, 6:4, 6:4.

Dušan Lajović
EPA-EFE/GABRIEL MONNET

Meč je trajao dva sata i 10 minuta. De Minor je 13. teniser sveta, dok je Lajović 48. na ATP listi. Ovo je bio treći međusobni duel srpskog i australijskog tenisera, a treći trijumf De Minora.

ĐOKOVIĆ - EČEVERI Nole napravio brejk i u drugom setu - 6:3, 1:0

Lajović je prvi set dobio rezultatom 6:4. Australijanac je u sedmom gemu drugog seta pri rezultatu 3:3 napravio brejk i poveo 4:3. De Minor je potom održavao prednost od dva gema i drugi set je dobio sa 6:4.

U trećem setu viđena je velika borba. De Minor je poveo 2:0, ali je Lajović izjednačio na 2:2. Australijski teniser je u petom gemu napravio novi brejk i poveo 3:2, a onda je održavao prednost od dva gema i treći set je dobio rezultatom 6:4

. De Minor će u osmini finala mastersa u Parizu igrati sa pobednikom meča između Italijana Janika Sinera i Amerikanca Mekenzija Mekdonalda. Masters u Parizu se igra za nagradni fond od 5.779.335 evra.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih infromacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading