NOVAK ZADOVOLJAN IZDANJEM U PARIZU Potrebno je vremena da se uđe u ritam, što je normalno nakon pet-šest nedelja neigranja

20:08 | 01-11-2023

Tenis 0

Srpski teniser Novak Đoković uspeo je da pobedom započne misiju na poslednjem turniru u sezoni, trijumfom protiv Argentinca

Novak Đoković
AP Photo/Michel Euler

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji "belog sporta" i aktuelni prvi reket sveta, uspeo je da se plasira u osminu finala masters turnira u Parizu, pošto je u sredu uveče slavio nad Tomasom Martinom Ečeverijom sa 2:0 (6:3, 6:2) posle sat vremena i 24 minuta igre. 

Ono što smo očekivali, to smo i videli - Novak Đoković je bez mnogo muke savladao Tomasa Martina Ečeverija u drugom kolu masters turnira u glavnom gradu Francuske! 

NIŠTA OD MEČA U DUBLU Đoković i Kecmanović predali u drugom kolu Pariza

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nakon pobede, srpski teniser je istakao da je zadovoljan svojim izdanjem.

- Normalno je očekivati da nakon pet-šest nedelja bez zvaničnog meča je potrebno malo vremena da se uđe u ritam. Mislim da je drugi set bio odličan, prvi set na 4:3 napravio sam presudan brejk, uspeo sam da pročitam njegov servis, naterao ga da odigra neke nezgodne lopte i sve u svemu, moram biti zadovoljan, uzimajući u obzir količinu nedelja bez zvaničnog meča i turnira, rekao je Đoković. 

Meč je završen za nešto manje od sat i po vremena.

- Zadovoljan sam, idemo dalje, nadam se da će nivo tenisa i igre da se povećava svakim novim danom.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading