KAO DETE RATA, TO ME POVREĐUJE Novaka pitali o sukobu u Izraelu, njegov odgovor odjeknuo svetom

21:07 | 01-11-2023

Tenis 0

Srpski teniser je poslao poruku svima

Novak Đoković
AP Photo/Michel Euler

Srpski teniser, Novak Đoković, veoma je lako slavio protiv Tomasa Ečeverija u drugom kolu Mastersa u Parizu, gde je posle manje od sat i po bio bolji sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2, čime je i sebi obezbedio duel sa Talonom Griksporom. 

Đoković je bio veoma brz, ali je kasnije odlučio da odustane od takmičenja u dublovima sa Miomirom Kecmanovićem. 

Takođe, Novak je imao i konferenciju, gde je jedno od pitanja bilo vezano za rat u Izraelu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Kao dete rata, veoma me povređuje ono što se dešava u svetu, a dešava se već neko vreme, ne samo u Izraelu i Palestini, već širom sveta. Užasno je to. Šaljem ljubav svim civilima koji pate i nadam se da će se sve okončati ubrzo. Uvek zagovaram mir i to je moja poruka. Šaljem im ljubav – rekao je Novak Đoković.

NOLE POKAZAO OD ČEGA JE SATKAN Đoković skinuo majicu, "stegao" mišiće u stilu Ronalda, nastao delirijum u publici (VIDEO)

Osim pitanja o ratu, Đoković je upitan i o prekidu saradnje sa menadžerima Edoardom Artaldijem i Elenom Kapelaro, koja je bila njegov PR. 

- Da, promenio sam svoje menadžere. Edoardo i Elena su bili sa mnom više od deset godina, ali više ne sarađujemo. Naravno, ostali smo prijatelji, ali profesionalno smo odlučili da krenemo različitim putevima. Ulazim u novo poglavlje kada je menadžment u pitanju, ali i čitav pristup stvarima van terena. Tek je početak, prelazni period nije lak jer smo dugo radili zajedno. Biće potrebni meseci da se uspostavi novi sistem, ali napredujemo. Ne bih ulazio u razloge prestanka saradnje – odlučili smo se za različite puteve – zaključio je prvi reket sveta. 

BONUS VIDEO:  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading