ŠTA SE OVO DEŠAVA? Rafa sve krije, ali stric ga je upravo odao kao nikada pre

12:11 | 03-11-2023

Tenis 0

Kad se Rafael Nadal vraća na teren? Stric Toni Nadal je izgleda rekao previše...

Nadal se oglasio
EPA-EFE/LUKAS COCH

Govoreći za "Onda Cer"o u nedavnom intervjuu, Toni Nadal je rekao da je poznato da je Rafa "oprezan" u načinu na koji pristupa tenisu.

Nastavio je da širi pozitivne informacije za obožavaoce, rekavši da vidi kako 22-struki Grend slem šampion izgleda sve bolje iz dana u dan, napominjući da je povratak na Australijan open veoma moguć.

- Pokjušava da bude oprezan, ali mora da bude takav. Mislim da će na Australijan openu biti u stanju da igra, jer sam ga video kako trenira. Svakim danom postaje malo bolji. Tačno je da je to bila veoma duga povreda, ali tako je kako je - rekao je Nadal.

Vraćajući se na povredu kuka zbog koje je Rafal Nadal bio van sporta već mesecima, njegov stric je rekao da sportovi na visokom nivou stalno zahtevaju od igrača da guraju svoja tela do granice i da se na kraju naviknu da žive sa "bolom".

- To je sport na visokom nivou, na kraju je gotovo obavezno igrati sa bolom. Nažalost, zato što gurate svoje telo do krajnjih granica i dovođenje do krajnjih granica je ono što vas čini da imate sve ove probleme.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading