DE MEDINA NAKON DEBIJA U PARTIZANU "Nisam navikao da igram pod ovakvim uslovima"

18:45 | 03-11-2023

Fudbal 0

Natan de Medina, poslednje pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, debitovao je za crno-bele u IKupu Srbije protiv Uba

natan de medina
FK Partizan

Na debi belgijskog defanzivca čekalo se skoro dva meseca jer je De Medina dugo vremena bio bez fudbala u nogama, pa se tražio pravi momenat.

SVE JE ISTO, A NIŠTA ISTO NIJE Ko je sada favorit za titulu?

-Za mene je teren bio izuzetno problematičan, jer nisam navikao da igram pod takvim uslovima u kojima treba da pokažem svoju najbolju stranu. Ali, ako to izuzmemo, drago mi je što sam debitovao i mogu reći da sam spreman za sledeću utakmicu.

Pohvalio je Srbiju i Beograd, te istakao da se sjajno oseća ovde.

-Prvo što moram reći je da imam sjajne saigrače koji se svakog dan trude da se osećam kao kod kuće, na čemu sam im beskrajno zahvalan. Moja porodica se sada apsolutno privikla na Beograd i grad im veoma prija. Hrana je slična onoj u Belgiji i Nemačkoj, ali ipak moram da pohvalim tradicionalna jela i da kažem da smo već obišli mnoge restorane. Sjajno je sve!

Pohvalio je i navijače Partizana.

-Atmosfera je užarena baš kao na utakmicama Bundesliige, gde je zaista veliki broj navijača na stadionima u nacionalnom prvenstvu, što bih voleo da je i ovde slučaj. Imao sam priliku da igram i u Bundesligi 2 gde su isto „ludi“ za fudbalom. Zato su mi se odmah dopali navijači Partizana! Samo ću reći da su neverovatni! Treba nam takva podrška i dalje.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading