NOLE ČEKAO RIVALA DO JEDAN SAT IZA PONOĆI Poznato sa kim Đoković igra u borbi za finale Pariza

07:43 | 04-11-2023

Tenis 0

U polufinalu mastersa u Parizu Novak Đoković će igrati sa Andrejom Rubljovom

Novak Đoković
AP Photo/Michel Euler

Nisu najsrećniji termini na mastersu u Parizu, pa se tako poslednji mečevi dana završavaju posle ponoći. Tako je bilo i sa duelom Andreja Rubljova i Aleksisa De Minora u četvrtfinalu muškog singla. Na kraju je Novak Đoković saznao svog protivnika u polufinalu tek nešto nakon 1 časa posle ponoći. 

Tada je Rus uspeo da slomi otpor rivala i savlada nezgodnog Australijanca 4:6, 6:3, 6:1 i tako zakaže šesti njihov duel. Do sada je na pet mečeva Novak četiri puta pobedio, ali se tog poraza itekako seća. 

VAŽNA VEST ZA NOVAKOVE NAVIJAČE Evo kada se Đoković bori za finale Pariza

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prvi put su se sreli na završnom turniru sezone 2021. godine kada je Novak bio bolji 6:3, 6:2, a onda je u finalu Serbia Opena 2022. godine Rubljev pobedio 6:2, 6:7, 6:0. Nakon šoka u rodnom gradu Đoković je pobeđivao još jednom na završnom turniru sezone, a onda i u četvrtfinalima Australijan opena i Vimbldona prošle godine.

Sada će njihov meč biti drugi duel dana u muškom singlu pošto će se u prvom polufinalu sastati Stefanos Cicipas i Grigor DImitrov, a trebalo bi da Đokovićev meč počne oko 17 časova. U svom meču četvrfinala je posle tri seta Novak savladao Holgera Runea. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading