KRITIKOVALA JE ĐOKOVIĆA, A SADA MU SE DIVI Legendarna teniserka se obratila Novaku, evo šta je poručila najboljem ikada

11:01 | 04-11-2023

Tenis 0

Lepo je prisustvovati sukobu generacija između Đokovića i Alkaraza, poručila je Navratilova

Novak
AP Photo/Michel Euler

Početak kraja velike trojke najavio je Rodžer Federer pre godinu dana kada je završio karijeru. U januaru 2023. Rafael Nadal doživeo je povredu zbog koje propušta čitavu sezonu i pitanje nije kada će, već da li će se vraćati na teren. Dakle, na ATP turu jedini je ostao Novak Đoković, a srpski teniser igra u vrhunskoj formi budući da je od četiri moguće grend slem titule ove godine osvojio tri. 

Jasno je da je srpski teniser stekao status najboljeg svih vremena, sa tim se slaže i Martina Navratilova. Legendarna teniserka je uoči završnog WTA turnira u Kankunu hvalila Đokovića i istakla da Srbin još dugo može da osvaja trofeje. 

- Koliko je Novaku još godina ostalo? Sada izgleda da bi mogao da igra još 20 godina. Videćemo, ali bilo bi bolje da su bliži po godinama da vide više mečeva - rekla je Navratilova. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OVO SU SVI UČESNICI ZAVRŠNOG MASTERSA Đoković u Torinu juri istoriju i brutalnu novčanu nagradu

Budući da na terenu nema Federera i Nadala, najveći rival Novaka Đokovića postao je Karlos Alkaraz, a Navratilova se nada da će publika uživati u još mnogo duela srpskog i španskog tenisera. 

- Navikli smo na visoke standard sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Lepo je prisustvovati sukobu generacija, uz svo poštovanje koje imaju jedni prema drugima. Oni jedini mogu da daju sve od sebe, jer u tenisu možete biti najbolji na svetu, alia ko igrate protiv lošeg protivnika, nećete videti dobre poene. Ovi momci daju sve od sebe, tako je i na WTA turu. Zavisiš od kvaliteta protivnika - dodala je legendarna teniserka. 

Sigurno je da se duel Alkaraza i Đokovića neće desiti u Parizu budući da je Španac eliminisan već u drugom kolu. To bi moglo da se promeni na završnom ATP turniru u Torinu krajem godine. 

 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading