TENIS MI SVE ZNAČI Dimitrov pred finale sa Đokovićem: Neću da plačem...

08:55 | 05-11-2023

Tenis 0

Bugarin Grigor Dimitrov nalazi se u sjajnoj formi u drugom delu ove sezone, a sada je posebno motivisan

Dimitrov
AP Photo/Aurelien Morissard

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sastaće se danas od 15 časova u finalu mastersa u Parizu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim. Biće ovo okršaj dva velika rivalaiz prošlosti, a može se reći da Dimitrov ove godine igra sjajan tenis.

-Mogao sam da ostanem u igri i znao sam da je to sve što mogu da uradim. On je dosta podigao svoj nivo kako je meč prolazio i ceo duel je bio veoma napet. Na kraju sam ipak bio spreman za taj-brejk u trećem setu. Prvih pet poena u tajbrejku za mene je bilo veličanstveno. Morao sam da iskoristim ove šanse jer je to jedina opcija protiv ovako kvalitetnih tenisera. Nastavio sam da budem fokusiran i to je takođe bilo veoma važno. Svaki put kada bih udario loptu, uradio sam nešto značajno sa njom - rekao je Dimitrov uoči finala sa Đokovićem i doedao:

- Neću da plačem, ali sam bio veoma emotivan posle meča. Ja samo živim u ovom trenutku jer je cela avantura u poslednje vreme bila vrlo netipična. Tenis mi sve više znači, a rezultat mečeva nije toliko bitan.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Za više sportskih infromacija,zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading