URNEBESNA SCENA NA NOVAKOVOJ KONFERENCIJI Đoković nije očekivao ovakvo pitanje novinara, Srbinova reakcija je totalni hit

07:37 | 06-11-2023

Tenis 0

Nije samo Nole imao stomačnih problema

Novak Đoković
Foto: Printscreen Youtube

Iako je tokom čitavog turnira imao stomačnih problema, Novak Đoković je na kraju uspeo da se domogne trofeja u Parizu i sa 2:0 us etovima pobedi Grigora Dimitrova! 

Nedugo nakon tog trijumfa, Đoković se našao na konferenciji za medije i tamo je dobio zanimljivo pitanje vezano baš za te stomačne pobleme.

A pitanje je glasilo: Čestitam Novače. Verujte mi, veoma je ozbiljno. Supruga mi je poslala poruku sa pitanjem da li možete da mi kažete kako ste se oporavili ili koje ste lekove uzimali, jer mnogi ljudi ima stomačne tegobe. Nažalost, ona mnogo pati zbog toga. Rekla mi je da ćeš možda moći da joj pomogneš. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ŠTA SE TO ŽUTI OKO NOLETOVE RUKE? Nakon titule u Parizu svi su gledali koji to sat nosi Đoković, a evo koliko on košta i o kom modelu je reč (VIDEO)

Usledio je i Noletov diplomatski odgovor.

- Nisam lekar i zato ne mogu da dajem medicinske savete (smeh). Pretpostavljam da su svi različiti, ali znate, za mene je hidratacija ključna, zaista. Ne mogu da govorim u ime vaše žene ili bilo koga drugog, koja vrsta leka pomaže ili ne pomaže - rekao je Đoković i dodao:

- Znate, ovih dana nisam mogao da jedem, pa sam jeo samo jednom dnevno, a ponekad nisam ništa. Držao sam se tečnosti, jer je sve što sam stavio u usta vrlo brzo nestalo (smeh). Ali iskusio sam bolove u stomaku kao i bilo ko drugi. Možda je za mene to trajalo manje nego za vašu ženu, nisam siguran, ali to su bila tri-četiri dana žestoke borbe. Nedelja je prvi dan kada osećam da je to iza mene. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

Komentari(0)

Loading