NOLE POKORIO PARIZ, PA ODUŠEVIO NACIJU Đokovićeve reči posle finala odjeknule planetom, ovo će se posebno dopasti svim Srbima

08:05 | 06-11-2023

Tenis 0

Otkrio je Nole i dva cilja do kraja sezone

Novak Đoković
AP Photo/Michel Euler

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da su mu dva najvažnija cilja da da sezonu završi na prvom mestu ATP liste i da sa selekcijom Srbije osvoji Dejvis kup, prenosi Ekip. 

Đoković je u nedelju osvojio masters u Parizu pošto je u finalu pobedio Grigora Dimitrova 6:4, 6:3. Srpski teniser će od 12. do 19. juna igrati na Završnom turniru sezone u Torinu.

- Nastojaću da osvojim sve turnire u kojima učestvujem, a mislim da mi je potrebna još jedna pobeda kako bih obezbedio još jedno prvo mesto na kraju sezone u karijeri. Sada ću da se odmorim tri do četiri dana, odložiću reket, pošto želim da slobodno vreme provedem sa porodicom - rekao je Đoković na konferenciji za medije u Parizu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ČITAV SVET SE KLANJA NOVAKU Nole suvereno drži teniski tron, dve nedelje ga dele do magične brojke od 400 nedelja na vrhu

On je istakao da će svaki meč u Torinu biti kao finale, jer će na turniru učestvovati osam najboljih tenisera sveta. 

- Osvojio sam prošle godine turnir u Torinu. Volim da igram tamo pred italijanskim navijačima. Imam puno poverenja u sebe. Nisam izgubio meč od finala Vimbldona i sa uzbuđenjem očekujem da završim sezonu na najbolji mogući način. Dva moja najvažnija cilja su da završim sezonu kao broj jedan i da osvojim Dejvis kup - rekao je Đoković. 

Najbolji teniser sveta je naveo da je imao veoma izazovnu nedelju. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading