NOVAKOV TENISKI OTAC IMA JASNU PORUKU Novak, Federer, Nadal i Marej čine najbolju generaciju u poslednjih sto godina

11:50 | 06-11-2023

Tenis 0

Jedan od prvih trenera Novaka Đokovića pričao o nestvarnoj karijeri srpskog tenisera

Michel Euler (STF)
Tanjug/Ap

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković samo što je osvojio najnoviji trofej u Parizu, već se postavlja pitanje kada će sledeći. 

Iako je oborio skoro sve postojeće rekorde mora se uzeti u obzir činjenica da ima 36 godina i da niko ne traje doveka, koliko god on mladoliko i sveže izgledao. 

SVI SE PITAJU KOME JE NOVAK POTRČAO U ZAGRLJAJ Ona je posebna žena u Đokovićevom životu, a nije supruga Jelena (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

O tome je za TV Prva u Jutarnjem programo pričao jedan od prvih Novakovih trenera Nikola Pilić, koji je istakao da je karijera tenisera ipak pred krajem. 

- To je teško. Činjenica je da je sa 36 godina osvojio US open, gde su uslovi teški. Vlažnost vazduha je 90 odsto, gde su mečevi 3-4-5 sati. Treba da mu se skine kapa. On je profesionalac. Ima izuzetno čvrstu psihu i ako mu telo izdrži, sigurno da može igrati još par godina na visokom nivou. To je pitanje za njega. Priče o 30 Grend slemova... To su bajke koje bi neko želeo da ima. Može se čak i to dogoditi. Ali, budimo realniji, Novak u naredne dve godine da odigra svoj nivo... Da ostvari jednu pobedu na Završnom mastersu, preći će 400 sedmica na broju jedan. Dva rezultata, 14 titula na Rolan Garosu Nadalova i 400 sedmica Novakovih su dva rekorda za sva vremena. Imam iskustvo od 60 godina, znam šta govorim - objasnio je Pilić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading