DOŠLO JE DO NEIZVESNOSTI, DO UMORA Jelena Đoković progovorila o dešavanjima u porodici Đoković o kojima je do sada ćutala

07:00 | 07-11-2023

Tenis 0

Jelena iskreno progovorila o svemu što mnoge zanima.

jelena đoković
Foto: EPA

 

Kada je gledaju na tribinama teniskih igrališta,Jelena Đoković svima izgleda nežno i krhko, doterana i uvek s blagim osmehom.

Međutim, iza toga se, po rečima žene Novaka Đokovića, krije velika snaga.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ja sebe doživljavam kao neku vrbu, onako malu, tanku, koju vetrovi lome, a nikako da me slome. Onda ja verujem da je to više snaga, nego blagost, ali svako će reći svoje", ispričala je Jelena u emisiji "Kec na jedanaest - na televiziji K1.

Mama s "punim radnim vremenom" se suočava sa mnogim izazovima u vaspitanju dece. Stefan i Tara su potpuno različiti i to se videlo još po rođenju.

- Kada sam sa Stefanom prvi put postala majka, on je, da kažem, bio baš mučeno dete. Imao je mamu koja je mislila da je celu teoriju savladala, a onda kada se desila praksa, došlo je do umora, neizvesnosti i da je svaka greška koju napravim, kao smak sveta. Prvo dete obično nastrada. Već do drugog deteta sam malo napredovala - priznala je Jelena i dodala da Tara ima izrazito jak karakter, kao i da voli da se sređuje i šminka.

stajling ATA Images
 

 

- Potpuno je drugačija. Kada sam bila trudna sa njom, stalno sam se sređivala. To je bio njen uticaj iznutra. Jednostavno je takva, a ima veliki uticaj i na tatu - rekla je supruga Nova Đokovića i otkrila da sa ćerkom zbog njenog čvrstog karaktera ima često neslaganja, a onda je kroz osmeh opisala i situaciju koja se pre neki dan dogodila:

- Posvađale smo se pred spavanje, jer ona neće da ide u krevet kada joj kažem da ide da spava. Meni to ne prija, jer to je rutina i znamo kada se ide na spavanje i sada ja tebe treba da jurim. Ona tada namerno obuje rolere po kući da vozi.

U mojoj glavi je to nedopustivo, da se roleri voze po kući. Na kraju smo sedele i ona je meni rekla 'Ti nisi moja mama. Izađi iz kupatila', pošto sam joj rekla da opere zube", ispričala je Jelena i dodala:

- Ja bih volela da ja i ti duže vremena provedemo grleći se, mazeći se, nego u ovom procesu, gde ja tebe molim da se središ. Onda je bila jako ljuta na mene i između ostalog i rečenica da joj nisam mama, što je mene jako zabolela, ali na kraju se pomirimo i ona je zaspala u mom naručju. Ipak, taj proces je da me na nosilima iznesu. To je znak da ja nemam formulu. Ne znam da li postoji idealan brak, prijateljstvo, posao, poslovni saradnik. U bilo kojoj interakciji između dva ljudska bića, mora da postoji neslaganje, konflikt, da to mnogo mirnije razrešimo, a ne agresija, tuča, oduzimanje svega - rekla je Jelena.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

Komentari(0)

Loading