GORE DRUŠTVENE MREŽE Isplivale fotografije opreme u kojoj će Novak braniti titulu u Torinu, navijači su oduševljeni (FOTO)

12:40 | 08-11-2023

Tenis 0

Novak Đoković je na mastersu u Parizu igrao u dve opreme, što je bilo baš čudno, čak i njegovim navijačima jer nisu navikli da menja opremu u toku jednog turnira

Novak Đoković
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Počeo je Novak Đoković masters u Parizu u opremi na kojoj su preovladavale ljubičasta i crvena boja. Upravo je izbor ovih boja bio vrlo netipičan za najboljeg tenisera sveta koji se u većini slučaja odlučuje za plavu boju kao primarnu. 

Međutim, dizajneri Lakoste su odlučili da se malo poigraju sa bojama, pa je u Gradu svetlosti, Nole izazivao pažnju i stajlingom, a ne samo igrom. 

Ali, na pola mastersa, Đoković je odlučio da više ne nosi ljubičasto-crvenu kombinaciju, već je završnicu turnira odigrao u plavoj kombinaciji koju je nosio na US Openu i u kojoj je osvojio pehar na poslednjem grend slemu u sezoni. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

REVOLUCIJA U SVETU TENISA ATP uvodi velike promene od naredne godine, evo šta to znači za Novaka Đokovića

Pred završni Masters u Torinu koji počinje 13. novembra, na društvenim mrežama su se pojavile fotografije opreme koje će Nole nositi na severu Italije. 

Prema fotografijama koje su objavljene, na novim dresovima dominira zelena boja i sudeći po komentarima korisnika društvenih mreža, pravi je pogodak za razliku od ljubičasto-crven opreme u Parizu. 

 

 


Podsetimo, Đoković će ove srede, najkasnije sutra stići u Torino, gde će u četvrtak u 15 sati biti obavljen žreb nakon kojeg osmorica najboljih na svetu imaju medijske obaveze koje moraju da ispune.  

 

 

Nole u Torinu brani titulu, odnosno 1.500 bodova, a da bi godinu završio kao broj jedan, potrebno je da ostvari samo jedan trijumf.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading