AGRESIVNI SU NA OBE STRANE Itudis otkrio šta će biti ključno protiv Partizana

16:40 | 08-11-2023

Tenis 0

Trener Fenerbahčea Dimitris Itudis govorio je pred sutrašnji duel sa Partizanom u Štark Areni

Dimitris Itudis
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Košarkaši Partizana dočekuju sutra od 20:30 Fenerbahče u okviru sedmog kola Evrolige. Fenerbahče će sutra biti oslabljen neigranjem četiri važna igrača: Nika Kalatesa, Dešona Pjera, Sentrača Šanlija i Marka Gudurića. Trener Fenerbahčea Dimitris Itudis smatra da će njegovoj ekipi biti teško bez ove četvorice igrača.

-Igramo protiv ekipe koja ima sjajanu okosnicu tima i vrlo dobrog trenera, kao i stručni štab. Partizan, kao i svi timovi koje je vodio Željko Obadović, ne prestaju da se bore do samog kraja. I uvek imaju sjajnu atmosferu u Beogradu. Agresivni su i defanzivno i u napadu. Ključna stvar po nas je da ostanemo u igri do samog kraja i da nastavimo da "rastemo" kroz principe na kojima radimo i treniramo. Naravno, za nas će ovo pre svega borba kojom ćemo testirati sebe koliko smo spremni u periodu kada moramo da se nosimo sa povredama igrača. Teška borba je pred nama.

Košaraš Fenerbahčea Tarik Biberović takođe je govorio pred sutrašnji duel.

-Čeka nas težak meč. Partizan je jako dobar tim i svesni smo kakva nas atmosfera čeka tamo. Moramo se boriti za svaku loptu i držati se plana našeg stručnog štaba. Beležili smo dobre rezultate do sada, ali smo svesni da će nas pobede u gostiam povesti ka našem glavnom cilju. Zbog otga, daćemo sve od sebe i pokušati da izađemo kao pobednici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading