SMEJE MU SE CEO SVET Amerikanac žestoko isprozivao Novaka, a onda mu je Đoković zapušio usta za sva vremena

08:40 | 09-11-2023

Tenis 0

Mark Vilobon, novinar američkog ESPN-a, pre nekoliko meseci je zaključio da je Novak Đoković gotov, da je došao kraj njegove ere, pa mu se sada svi smeju

Novak Đoković
AP Photo/Michel Euler

Navijači prvog tenisera sveta nisu zaboravili sve što je Amerikanac lupetao, pa se sad spradju s njim na društvenim mrežama. 

Mark Vilobon je pred Rolan Garos isprozivao srpskog asa, govorio da više neće stići do finala, a kamoli osvojiti neki grend slem. 

NOVAK IZLUDEO AMERIKANCE Đoković im titulom u Parizu preoteo sve rekorde

- Ovo znači da će rano ispasti, čim je u tom delu žreba sa Alkarazom, igraće sa njim ranije nego što bi trebalo, ispašće. Gotovo je za Novaka, godine, povreda... Tako je bilo i sa Federerom i Nadalom. On je izdržao duže od sve trojice, ali neće osvojiti više nijedan slem. Neće doći ni do finala. Gotov je, da gotov je - rekao je tada Vilbon, a sad ga nema da se javi nakon što je Novak Đoković osvojio Rolan Garos, igrao finale Vimbldona, pa pobedio u Sinsinatiju, Ju-Es openu i na mastersu u Parizu.

Posle mastersa u Parizu prvi teniser sveta će  učestvovati na završnom Mastersu u Torinu koji počinje 13. novembra. Đoković brani pehar i 1.500 poena, a biće mu dovoljna samo jedna pobeda da sigurno obezbedi prvo mesto na ATP listi. Potom sledi Dejvis kup je na programu od 21. do 25. novembra, a reprezentacija Srbije za rivala u četvrtfinalu će imati Veliku Britaniju.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari(0)

Loading