ZABRANIĆU MU DA GLEDA PARTIZAN KADA BUDE VREĐAO ZVEZDU Novak progovorio o Stefanovom navijanju za crno-bele, jednu stvar nikako ne sme da uradi

10:32 | 11-11-2023

Tenis 0

Tata za Zvezdu, sin za Partizan

Stefan slavi trojku Partizana
Printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković veliki je navijač Crvene zvezde, ali sin Stefan nije krenuo očevim stopama, već su mu draže crno-bele boje.

- Neki kažu da sam sinu dozvolio da navija za Partizan, a zvezdaš sam. Pitaju kako sam kao otac mogao to da dozvolim? Nisam ja njemu ništa dozvolio, niti sam to uradio da bih se nekome dopao, nego sam sinu da izbor da navija za klub za koji hoće, i da se sa tim u vezi oseća kako želi. To je suština svega - rekao je Đokoviću u intervjuu za Novosti.

Onog trenutka kada ga bude čuo da vređa igrače Zvezde, Stefanova kampanja prisustva na utakmicama se završava.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Reako sam mu da, što se mene tiče, može da ide na utakmice Partizana, i kada igra sa Zvezdom kao što je nedavno bio slučaj, pa smo svi zajedno porodično išli, ili kada igra protiv bilo kog drugog tima. Može da navija za Partizan, ali onog trenutka kada ga budem čuo da vređa Zvezdine igrače, ili da pogrdno peva protiv najvećeg rivala ili nekih drugih timova, tog trenutka se završava njegova kampanja prisustva košarkaškim utakmicama! On to zna i zasad to poštuje - objasnio je Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading