LEGENDA TENISA ISKRENO O ĐOKOVIĆU Novak je probudio zver u sebi, gledamo njegovu najbolju verziju

15:22 | 11-11-2023

Tenis 0

Nekadašnji španski teniser, a sada stručni konsultant na Eurosportu, Aleks Koreča, govorio je o Novaku Đokoviću pred Završni masters u Torinu

Novak Đoković
Printscreen/Instagram

Podsetimo, Novak meč protiv Holgera Runea igra u nedelju od 21 čas, a Koreča se osvrnuo na ono što se dešavalo Novaku tokom Australijan opena 2022. godine.

MOĆNA OBJAVA Novak Đoković jednom fotografijom oduševio naciju (FOTO)

- Mislim da ga je ono što mu se dogodilo u Australiji dovelo do mnogo introspekcije. Razumeo je ko je on. Ušao je duboko u svoju dušu, svoje telo, svoj duh. Od tada je bolje razumeo i upravljao stvarima. Đoković zna i koji su igrači bili na njegovoj strani, a koji nisu. Kao da je sve to probudilo zver koju je imao u sebi, on sada kontroliše sve svoje emocije mnogo bolje nego ranije - rekao je Koreča i nastavio:

- Sada vidim da ga čak i igrači ili javnost više cene nego ranije jer je autentičan, prirodan je, on je svoj, i ne pokušava da kaže stvari da bi svi bili srećni. Drži se svojih principa. Možda vam se sviđaju ili ne, ali on je definitivno neko ko će se boriti za sve što misli da mora da uradi. I to je ono što radi sa asocijacijom koju je stvorio za igrače (PTPA) ili sa načinom na koji deluje na terenu. Tako da mislim da verovatno gledamo najbolju verziju Novaka Đokovića u celini.

Podsetimo, Novak je od tog Australijan opena osvojio četiri od šest grend slemova na kojima je učestvovao.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading