NOVAK PROGOVORIO O ODNOSU SA IVANIŠEVIĆEM "Sada mu je teže da me motiviše nego ranije"

18:07 | 13-11-2023

Tenis 0

Najbolji teniser sveta govorio je o motivaciji koja mu je potrebna u ovom periodu karijere i kako uspeva da na tome radi sa svojim timom, pogotovo trenerom Goranom ivaniševićem

Novak Đoković
Tanjug/AP/Antonio Calanni

Svetski broj jedan Novak Đoković savladao je sinoć Holgera Runea posle velike borbe u prvom kolu Zelene grupe u mastersu u Torinu, a nakon toga je pričao o mnogim stvarima.

OGLASIO SE NOVAK NAKON KRUNISANJA Ovo je veliko dostignuće, ponosan sam

Dotakao se i odnosa sa trenerom Goranom Ivaniševićem i motivacije koju sada teže pronalazi jer je u godinama kada mu je porodica prioritet.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Uveravam vas, ja sam ljudsko biće puno mana kao i svi drugi. Ja sam blagosiljan vrhunskom teniskom karijerom. On je u pravu. Sada mi treba više motivacije u potonjoj fazi karijere nego pre pet ili 10 godina. Stvari su drugačije, menjaju se. Imam dvoje dece koje imaju šest i devet godina. Svaki put kad ih napustim srce mi se slama. Kada odlučim da negde otputujem, zaista želim da pobedim da bi to vredelo.

Goran Ivanišević je neko sa kim ima i prijateljski i profesionalni odnos.

-Članovi tima pokušavaju da nađu način da me motivišu. Nisu imali toliko uspeha do sada, ali se trude. Šalim se naravno. Veoma se zabavljamo, sjajni smo prijatelji. Imamo i profesionalni odnos, naravno, ali ja veoma volim Gorana kao osobu. On je bio jedan od igrača na koje sam se ugledao, dolazimo iz komšijskih zemalja, govorimo isti jezik- kazao je Đoković u intervjuu za "Eurosport".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading