NJENE REČI ODJEKNULE TENISKOM PLANETOM Legendarna šampionka progovorila o Novaku, brutalna izjava o Srbinu, jedna stvar je posebno fascinira

15:22 | 14-11-2023

Tenis 0

Proslavljena teniska šampionka Žastin Enan nije štedela hvalospeve na račun srpskog tenisera Novaka Đokovića

Novak Đoković
AP Photo/Antonio Calanni

Pobedom na startu Završnog mastersa u Torinu Đoković je zvanično obezbedio prvo mesto na ATP listi na kraju todine, čime je pomerio sopstveni rekord, pa će osmi put u karijeri godinu završiti na teniskom tronu.

Đoković u poznim igračkim godinama iza sebe ima sjajnu sezonu, tokom koje je osvojio titule na Australijan openu, Rolan Garosu, US openu i oborio brojne nestvarne rekorde. Surova dominacija u 36. godini života oduševila je i slavnu Belgijanku koja se poklonila srpskom asu.

VEROVATNO ĆE VAS IZNENADITI CIFRA Evo koliko košta karta za Đokovićev meč u Torinu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Kakvo dostignuće za Đokovića! Ne smemo da zaboravimo da je on igrao ne relativno malom broju turnira. Ostvario je mnogo pobeda, osvojio tri grend slema i igrao finale Vimbldona. Kakva sezona, ispunjena time da se birajući ciljevi bude u stanju da bude maksimalno efikasan u ključnim momentima. On i dalje ima mesta za napredak i to je pokazao ove godine - poručila je fascinirana Enan. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading