DIJANA OTKRILA KAKO JE NOVAK KRŠTEN Noletova majka otvorila dušu u emotivnom razgovoru, pa progovorila o detaljima koje malo ko zna iz Đokovićevog života (VIDEO)

17:41 | 14-11-2023

Tenis 0

Dijana Đoković, majka našeg najboljeg tenisera, ispričala je kako je kršten Novak, koji je i sam više puta isticao da je predan veri

DIJANA OTKRILA KAKO JE NOVAK KRŠTEN Noletova majka otvorila dušu u emotivnom razgovoru, pa progovorila o detaljima koje malo ko zna iz Đokovićevog života (VIDEO)
Printscreen/Instagram

Dijanini roditelji su poreklom iz Vinkovaca, ali kako joj je otac bio vojno lice odrasla je na više mesta, najviše u Beogradu i u Nišu s obzirom na prekomande.

Sama Dijana ističe da nije odrasla u religioznoj porodici i da zato ona nije mogla da prenese veru na svoju decu.

-Moji roditelji jesu katolici, ali su ih nekako partija i komunizam vaspitavali. Oni su se izjašnjavali kao Jugosloveni. Mene nisu učili odmalena niti sam ja imala bilo šta od toga da ja verujem u Boga niti smo mi slavili Uskrs, niti Božić. Ja nisam mogla to na svoju decu da prenesem jer ja to nisam imala, biću iskrena - počela je Dijana ispovest za "Sputnjik".

 

 

Otkrila je da je Novak Đoković zajedno sa bratom Markom kršten u maju 1992. godine i to na zahtev Stanke, njihove bake, a majke Srđana Đokovića.

-U Srđanovoj porodici ni oni nisu bili kršteni, jer nisu mogli ili nisu smeli da se krste. Pokojna Srđanova majka Stanka je pred kraj života bila teško bolesna od raka kostiju i očekivalo se da umre. Ona je jako želela da pred smrt krsti decu. Tako da smo mi maja '92 godine kada je Novak imao pet, a Marko nije imao ni godinu dana, na kraju odlučili da se krstimo - otkrila je ona.

Komentari(0)

Loading