DOKAZAO JE VEĆ DA JE NAJVEĆI Đoković i dalje zadivljuje čitavu planetu, ali postoji još samo nekoliko rekorda koje Srbin ima priliku da obori, evo koji su

07:00 | 15-11-2023

Tenis 0

Novak Đoković došao je do toga da posle svakog osvojenog turnira padne i neki novi rekord! Brojke koje potiže srpski as su impresivne i veliko je pitanje da li će ih iko ikada stići...

Novak Đoković
AP Photo/Antonio Calanni

Svi se pitaju: A, šta je Novaku još preostalo do rekorda? Donosimo vam odgovor na to pitanje. Još samo 4 velika rekorda su ispred Đokovića!

Prvi naredni veliki cilj - broj trofeja u karijeri. Đoković je trenutno na 97, a ispred njega su samo Rodžer Federer (103) i rekorder Džimi Konors. Konors je rekorder sa 109 titula, ali pitanje je samo momenta kada će i to srpski as oboriti.

NOLE U NEOBIČNOJ ULOZI Đoković potpuno zaboravio Medvedeva, pa se uhvatio za glavu, jedno pitanje je sve dovelo do suza (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Jedan veliki, ali jako teško dostižan rekord za srpskog asa je "kalendarski slem". To znači da osvoji sva četiri gren slem turnira u godini. Ove godine je nažalost stao na tri, jer je Alkaraz bio bolji u finalu Vimbldona.

Još jedan neverovatan rekord koji bi Novak mogao da upiše zove se "zlatni slem". Za to mu je potrebno da 2024. godine osvoji sva četiri gren slema, ali i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Novi rekord koji će tako biti jako teško dostižan je broj pobeda u karijeri. Džimi Konors je tu lider sa 1.274 trijumfa, dok je Novak treći sa 1.082. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading