TEŠKO JE OPISATI SVE Novak se oglasio, srceparajuća poruka koja obilazi čitav teniski svet

20:49 | 14-11-2023

Tenis 0

Novak Đoković zvanično je objavio pre desetak dana da Edoardo Artaldi i Elena Kapeljaro više nisu članovi njegovog tima

Novak Đoković
AP Photo/Antonio Calanni

Pošto je više od deceniju i po dozvoljavao italijanskim stručnjacima da brinu o njegovom imidžu, odlučio je da je vreme za promenu. Sada im je poslao poruku o svemu i oglasio se povodom svega na društvenim mrežama.

O ovoj vesti se spekulisalo još tokom US Opena, a prvi reket sveta je zvanično potvrdio raskid saradnje na mastersu u Parizu.

NOLE U NEOBIČNOJ ULOZI Đoković potpuno zaboravio Medvedeva, pa se uhvatio za glavu, jedno pitanje je sve dovelo do suza (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:


Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ostajemo prijatelji, ali smo profesionalno odlučili da idemo različitim putevima. Ulazim u novo poglavlje van terena. Tranzicija nije laka, ali idem napred, rekao je Novak i dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:


Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Biće potrebni meseci da se uspostavi novi sistem, ali napredujemo. Ne bih ulazio u razloge prestanka saradnje – odlučili smo se za različite puteve.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Sada se Novak oglasio na društvenim mrežama. 

Dragi Elena i Edoardo, Teško je u jednoj poruci opisati sve što smo zajedno prošli za 13 godina saradnje… Moje poštovanje i ljubav prema vama dvoje lično prevazilazi svaki profesionalni odnos. Ono što ste privatno uradili za mene i moju porodicu i količinu brige i empatije koju ste imali svih ovih godina posebno prema mojoj ženi i deci je nešto posebno za mene i to nikada neću zaboraviti. Zajedno smo stvarali istoriju tenisa i dostigli neverovatne visine u ovom sportu. Vaš doprinos uspehu je od vitalnog značaja i zahvaljujem vam od srca Zauvek ćete ostati u mom srcu kao najdraži prijatelji i deo moje porodice, napisao je Nole na Instagramu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading