NADAL IZJAVOM O NOLETU ŠOKIRAO SVE Rafa konačno priznao ono što ceo svet zna, reči o Đokoviću "zapalile" teniski svet

19:10 | 15-11-2023

Tenis 0

Nisam u poziciji da ga ikada prestignem, priznao Španac

Nadal se oglasio
EPA-EFE/LUKAS COCH

Kada Novak Đoković izađe na teren - jedan rekord padne. Do kraja godine srpski teniser će postati prvi u istoriji sa 400 nedelja na vrhu ATP liste, ove godine je sa tri grend slem titule i u tom segmentu postao najbolji svih vremena, a da će ga ikada iko prestići čini se kao nemoguća misija. 

Sve više ljudi je svesno da, od aktuelnih igrača, Novaku u tom smislu niko ne može da parira. Sada je to priznao i Rafael Nadal! Španski teniser koji se već deset meseci oporavlja od povrede obratio se medijima i priznao - Novak će ostati rekorder po broju grend slemova. 

- Neću prestići Đokovića po broju grend slema pehara. Nisam u poziciji da to učinim, jer nisam igrao tenis godinu dana. Samo želim da ponovo zaigram, da uživam u tenisu, tako da smatram da na tu temu ne moramo više da pričamo - rekao je Nadal.

JEDVA JE DOČEKAO DA NOVAK IZGUBI Alkaraz najavio Đokovićevo svrgavanje sa trona 

Saga oko njegovog povratka na teren traje već nekoliko meseci. Nadal je najavio da će mu 2024. biti poslednja u karijeri, ali je pitanje kada će ponovo zaigrati i da li je realno očekivati ga na Australijan openu u januaru. 

- Sve do skoro nisam bio siguran da li ću ponovo igrati turnire, ali sada mogu da kažem da iskreno verujem da hoću. Jedino što ne znam kada će to biti. Sve sam bliži povratku i ja sam taj koji najviše želi da ponovo istrči na teren. Razumem interesovanje javnosti, međutim, kada tačno budem znao kada ću zaigrati, to ću javno reći - podvukao je Nadal.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading